به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل، نادر فلاحی تصریح کرد: «موزههای عسل و انگور میتواند ابعاد و مهارتهای تولید این دو محصول، تاریخ تولید، انواع تولیدات و ادوات مرتبط را معرفی کند.»
او با بیان اینکه یکی از زیرساختهای برندسازی در حوزه گردشگری ایجاد موزه است گفت: « ما سعی داریم در این حوزه با جلب مشارکت بخش خصوصی موزههای تخصصی در سطح استان ایجاد کنیم.»
فلاحی با بیان اینکه گردشگری کشاورزی از ظرفیتهای کم نظیر استان جهت راه اندازی موزه است، بیان داشت: «در این راستا رایزنیهایی با سازمان میراث فرهنگی کشور انجام شده تا روند ایجاد موزه تسهیل شود.»
او اضافه کرد: «ایجاد موزه میتواند در معرفی قابلیتهای فرهنگی و تاریخی استان تاثیرات قابل توجهی به دنبال داشته باشد و مواریث فرهنگی و تاریخی را به آیندگان انتقال داده و زمینه صیانت از آن را فراهم سازد.»
مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل تأکید کرد: «روند راه اندازی موزه به منظور صیانت از تاریخ و فرهنگ تسهیل شده و ادارات میتوانند حتی اشیاء و آثار تاریخی خود را در بخشی از اداره و یکی از ساختمانها معرفی کنند.»
او افزود: «به عنوان مثال ادوات و اشیاء قدیمی در حوزههای مختلف میتواند به نمایش درآمده و در یک روز یا چند روز از هفته در معرض دید عموم قرار گیرد.»
فلاحی گفت: «موزهها نشان دهنده پشتوانه فرهنگی و تاریخی یک منطقه هستند و ما سعی داریم از این طریق قابلیتهای استان را معرفی کنیم.»
انتهای پیام/